EFFEKTIV PLATFORMEN hjælper dig med at få mest udbytte af de data, som er oprettet i GS1 TradeSync.

Prøv det gratis i 3 uger

Du kan prøve vores system gratis i tre uger. Blot ring 2894 7618 eller skriv til info@effektiv-software.dk, så får du adgang.

EFFEKTIV PLATFORM BASIC eller CUSTOM

Vi skelner mellem to versioner: BASIC og CUSTOM.

BASIC opfylder de helt grundlæggende behov. BASIC er det velkendte produktark i PDF i et fast, klassisk design, hvor du kan downloade eller linke til PDF’en, som altid er opdateret med de seneste produktdata fra GS1 TradeSync. Hverken mere eller mindre.

CUSTOM er den skræddersyede løsning, der sættes op efter individuelle behov. Ønsker du et unikt design, ekstra felter eller noget helt 3. så skal du vælge CUSTOM. Vi leverer det, som du ønsker.

Derfor laver vi en ny version af EFFEKTIV PLATFORMEN

Siden 2002 har vores eksisterende system leveret varedata til Foodsam XML. Vi har været stolte af at levere et system, som vores kunderne har været glade for og givet gode anmeldelser.

GS1 TradeSync overtog i 2014 rollen som formidler af produktdata – også i foodservice sektoren. Det betød, at vi skulle finde ny rolle i en branche, som vi har et indgående kendskab til. Vi har valgt at tage udgangspunkt i vores populære moduler og via dem fokusere på at skabe værdi for vores kunder.

Effektivisering og strømlinet flow af data

Vi tilbyder dig et effektivt flow af dine produktdata, så de kan arbejde for dig i alle tænkelige digitale sammenhænge. Når du bruger tid på at opdatere produktdata i GS1 TradeSync, så vil det være vores fornemste opgave at give dig fuldt udbytte af denne investering i form af digitale produkter.

Se priser